ΠΑΟΚ: Επιβεβαίωση για Λέο Ζαμπά και Γκοϊανιένσε

ΠΑΟΚ: Επιβεβαίωση για Λέο Ζαμπά και Γκοϊανιένσε

ΠΑΟΚ: Επιβεβαίωση για Λέο Ζαμπά και Γκοϊανιένσε

bet365

ΠΑΟΚ και Ατλέτικο Γκοϊανιένσε έχουν συμφωνήσει σ’ όλα για την παραχώρηση του Λέο Ζαμπά μέχρι το τέλος του 2021, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ΜΜΕ στη Βραζιλία.

Ο Λέο Ζαμπά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, καθώς απομένhttps://www.gazzetta.gr/tag/leo-zampaουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του 2021.

Όπως αναφέρουν την Πέμπτη (4/3) τα ΜΜΕ της Βραζιλίας υπάρχει πλέον και επιβεβαίωση από τη νέα ομάδα του 22χρονου επιθετικού, ενώ γίνονται και γνωστές κάποιες από τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε να καλύπτει το 50% του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.

Αυτό που απομένει είναι το ταξίδι της επιστροφής του Ζαμπά στην πατρίδα του, οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και οι υπογραφές του δανεισμού μέχρι το τέλος του 2021, όπως σημειώνουν στη Βραζιλία.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα