Μαρινάκης: Πέντε μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα

Μαρινάκης: Πέντε μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα

Gazzetta team
Μαρινάκης: Πέντε μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα

bet365

Με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 5 μήνες και 30.000 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League, για τη συμπεριφορά του σε βάρος του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Tο πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος κατηγορούνταν για «εξύβριση» προς τον διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο μετά το Ολυμπιακός-Αρης (1-1).

Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τους επόμενους 5 μήνες και ταυτόχρονα του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ. Επίσης με πρόστιμο 7.000 ευρώ τιμωρήθηκε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ως συνυπεύθυνη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έδωσε το παρών στην ακροαματική διαδικασία με τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» να απολογείται μέσω υπομνήματος.

Η απόφαση είναι εφέσιμη και κατά πάσα πιθανότητα ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ασκήσει έφεση ενώπιον της Επιτροπής της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η απόφαση

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

Α/ ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ε. Μαρινάκης (Πρόεδρος – Μεγαλομέτοχος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 21/02/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 21/02/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/96/1/12-ιθ από 23/02/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων (7.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. E. Μαρινάκη συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για πέντε (5) μήνες και χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα