Σεμέδο: Την Τρίτη η κρίσιμη εξέταση, κάκωση - ρήξη έσω πλαγίου η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Σεμέδο: Την Τρίτη η κρίσιμη εξέταση, κάκωση - ρήξη έσω πλαγίου η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό

bet365

Την Τρίτη θα υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για τον μπακ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, για τον οποίο υπάρχει ανησυχία ενόψει Άρσεναλ.
Η νεότερη ενημέρωση από πλευράς Ολυμπιακού κάνει λόγω για κάκωση αριστερού γόνατος και η πρώτη εκτίμηση είναι κάκωση - ρήξη εσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού γόνατος. Για τον Σεμέδο πάντως η κρίσιμη ημέρα θα είναι η Τρίτη που θα κάνει μαγνητική τομογραφία. Πάντως με τη συγκεκριμένη εκτίμηση δεν θα προλάβει τα ματς με την Άρσεναλ.
Ο έμπειρος μπακ τραυματίστηκε στο α' μέρος στο Βόλος - Ολυμπιακός και λίγο πριν το 39'. Χτύπησε σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Νίνη και έγινε αλλαγή στο 39ο λεπτό από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Μάλιστα αφότου βγήκε του τοποθετήθηκε πάγος στο γόνατό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα