Καγκάβα: «Έχει το στοιχείο του μαχητή ο Γκαρσία»

Καγκάβα: «Έχει το στοιχείο του μαχητή ο Γκαρσία»

Gazzetta team
Καγκάβα: «Έχει το στοιχείο του μαχητή ο Γκαρσία»

bet365

Ο Σίντζι Καγκάβα είναι σούπερ σταρ στην Ιαπωνία με τους συμπατριώτες του να παρακολουθούν τα όσα κάνει στην Ελλάδα. Ο ίδιος μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για το πρώτο του διάστημα στην στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

«Μίλησα με τον προπονητή αρκετά και κατάλαβα ότι με ήθελε στην ομάδα. Είναι ένας προπονητής που ζητάει από τους ποδοσφαιριστές να παλεύουν και στην επίθεση και στην άμυνα και να αλλάζουν συνεχώς θέσεις στο γήπεδο. Είναι από την Ουρουγουάη κι έχει το στοιχείο του μαχητή», ανέφερε αρχικά ο Καγκάβα για να προσθέσει:

«Στο πρωτάθλημα υπάρχει σοβαρή απόσταση, αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να βγούμε στην Ευρώπη. Δε με ενδιαφέρουν τα νούμερα πλέον, αλλά το να είμαι καλύτερος μέρα με τη μέρα. Αν έχεις αυτό στο μυαλό σου, τότε θα έρθουν και τα νούμερα και τα αποτελέσματα. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και πιστεύω ότι θα δείξω το καλό μου πρόσωπο».

Τέλος, για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην εθνική Ιαπωνία δήλωσε: «Σίγουρα η εθνική υπάρχει στο μυαλό μου. Πιστεύω ότι μπορώ να επιστρέψω κι εκεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα