ΑΕΚ: Την εβδομάδα που έρχεται η συνάντηση Μελισσανίδη - Λυσάνδρου!

ΑΕΚ: Την εβδομάδα που έρχεται η συνάντηση Μελισσανίδη - Λυσάνδρου!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Την εβδομάδα που έρχεται η συνάντηση Μελισσανίδη - Λυσάνδρου!

bet365

Στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα γίνει αποδεκτή η παραίτηση του διευθύνοντα σύμβουλου της Α.Ε.Κ. από το μεγάλο αφεντικό...

Οπως ενημερωθήκατε από το βράδυ της Παρασκευής (19/02) o Μηνάς Λυσάνδρου έθεσε πριν λίγες μέρες την παραίτησή του στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θα κρίνει τελικά αν η συνεργασία του διευθύνοντα σύμβουλου με την Ένωση ολοκληρωθεί άμεσα.

Πρόκειται για μία απόφαση την οποία είχε λάβει εδώ και αρκετό καιρό ο Μηνάς Λυσάνδρου. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ο Α' αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Α.Ε.Κ., σκεφτόταν για περισσότερο από έξι μήνες έως και χρόνο, να υποβάλει την παραίτησή του.

Οπως και να 'χει η τελική απόφαση είναι του μεγάλου αφεντικού της Α.Ε.Κ., ο οποίος παρ' όλα αυτά, εκτιμάει την δουλειά που έχει κάνει ο Λυσάνδρου αυτά τα 4,5 χρόνια στην ομάδα.

Πάντως το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας όλο αυτόν τον καιρό, διότι εκκρεμεί η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών, η οποία αναμένεται να γίνει αυτή την εβδομάδα και θα παρθεί η τελική απόφαση.

Βέβαια, από τη στιγμή που ο ίδιος ο Λυσάνδρου επιθυμεί να παραιτηθεί από τα καθήκοντα του, μοιάζει δύσκολο να ανατραπεί η κατάσταση, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο.

Το μόνο που μένει είναι αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποδεχθεί την παραίτηση του διευθύνοντα σύμβουλου της Α.Ε.Κ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα