Μολό: «Έχουμε πίστη, σημαντικό ν' αντιδράσουμε» (pic)

Μολό: «Έχουμε πίστη, σημαντικό ν' αντιδράσουμε» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Μολό: «Έχουμε πίστη, σημαντικό ν' αντιδράσουμε» (pic)

bet365

Ο Γιοάν Μολό με μήνυμά του στα social media μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Παναιτωλικό στάθηκε στην ανάγκη που έχει πλέον η ομάδα του να δείξει αντίδραση...

Ο Γάλλος φουλ μπακ γνωρίζει κι εκείνος ότι δεν βοήθησε όσο θα μπορούσε τους «πράσινους» στο ματς του Αγρινίου, με τον τρόπο που η ομάδα του Δέλλα δεν άφησε χώρους ούτε στις πτέρυγες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Μολό αντικαταστάθηκε ένα δεκάλεπτο πριν από το φινάλε, ήταν απογοητευμένος, όμως, πάντοτε βρίσκει κίνητρο από την επόμενη κιόλας μέρα να συνεχίσει τη δουλειά.

Με μήνυμά του στα social media, ανέφερε:

«Συνεχώς αναρωτιέμαι αν έπαιξα καλά, είτε κάναμε καλό ή κακό παιχνίδι, είτε νικήσαμε ή χάσαμε. Πάντοτε προσπαθώ να βελτιώνομαι. Με την ομάδα θα επανέλθουμε πιο δυνατοί. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, γιατί το πιο σημαντικό είναι η αντίδρασή μας όταν έρχεται η δύσκολη στιγμή...».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα