Άρης: Ο Πορτίγια ζήτησε 50.000 ευρώ για την 9ήμερη καθυστέρηση στην καταβολή μιας δόσης

Άρης: Ο Πορτίγια ζήτησε 50.000 ευρώ για την 9ήμερη καθυστέρηση στην καταβολή μιας δόσης

Gazzetta team
Άρης: Ο Πορτίγια ζήτησε 50.000 ευρώ για την 9ήμερη καθυστέρηση στην καταβολή μιας δόσης

bet365

Εκνευρισμός υπάρχει στον Άρη για τη συμπεριφορά του Κριστιάν Πορτίγια ο οποίος ζήτησε την ενεργοποίηση penalty 50.000 ευρώ επειδή η ΠΑΕ Άρης του κατέβαλε μια δόση με καθυστέρηση εννιά ημερών.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Οι «κίτρινοι» κατέβαλαν 350.000 ευρώ στον Κριστιάν Πορτίγια με την επίτευξη της συμφωνίας διακανονισμού και το υπόλοιπο ποσό των 50.000 ευρώ καταβλήθηκε σε δύο ισόποσες δόσεις στα τέλη Οκτωβρίου και Νοεμβρίου.

Η πρώτη δόση επρόκειτο να καταβληθεί στις 30/10 και η ΠΑΕ Άρης την τακτοποίησε με εννιά ημέρες καθυστέρηση, ενώ η δεύτερη πληρώθηκε νωρίτερα της προγραμματισμένης ημερομηνίας. Αυτό που ενόχλησε τους Θεσσαλονικείς ήταν η κίνηση της πλευράς του παίκτη να ζητήσει την ενεργοποίηση penalty 50.000 ευρώ για την καθυστερημένη καταβολή της πρώτης δόσης.

Στις τάξεις του Άρη θεωρούν ότι η ενέργεια του Πορτίγια στοιχειοθετεί εκδικητική πράξη, δεν ανησυχούν για την προσφυγή που κατέθεσε ο Ισπανός (πρώην) ποδοσφαιριστής και μάλιστα σημειώνουν ότι οι ίδιοι λειτούργησαν εντελώς διαφορετικά όταν η Αλ Κορ ζήτησε προθεσμία (από την ΠΑΕ Άρης) για την καταβολή των χρημάτων από τη μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα