Πέδρο Μαρτίνς: Η τρίτη φορά του

Πέδρο Μαρτίνς: Η τρίτη φορά του

Αντώνης Σαούλης
Πέδρο Μαρτίνς: Η τρίτη φορά του

bet365

Για δεύτερο σερί ματς στην Super League, ο Ολυμπιακός χάνει βαθμούς και αυτή είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο.

Ηττα από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη Κυριακή (14/02), στην Λεωφόρο. Ισοπαλία με τον Αρη στο «Καραϊσκάκης» χθες το βράδυ (21/02). Δεύτερη συνεχόμενη γκέλα για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Ενδιάμεσα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει με 4-2 την Αϊντχόφεν για το πρώτο ματς των «32» του Europa League.

Κι έχει την σημασία του γιατί κάθε φορά που έχει ευρωπαϊκό ματς ο Ολυμπιακός έχει παρατηρηθεί το ίδιο φαινόμενο. Οι «ερυθρόλευκοι» δηλαδή να αφήνουν βαθμούς στο πρωτάθλημα. Με τον Πέδρο Μαρτίνς είναι σπάνιο φαινόμενο αλλά συμβαίνει. Κι έχει συμβεί άλλες δύο φορές με τον Πορτογάλο στον πάγκο. Μία για κάθε του σεζόν μέχρι στιγμής.

Την σεζόν 2018-19 την πρώτη του στην Ελλάδα ο Πέδρο Μαρτίνς μέτρησε όχι δύο σερί γκέλες αλλά τρεις στο πρωτάθλημα

  • 5η αγωνιστική: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1
  • Europa League: Μίλαν-Ολυμπιακός 3-1
  • 6η αγωνιστική: ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1
  • 7η αγωνιστική: ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-0

Οπως βλέπετε ενδιάμεσα είχε το ματς με την Μίλαν πριν είχε ντέρμπι, μετά είχε ντέρμπι απλά μέτρησε και ήττα στο Ηράκλειο ο Μαρτίνς.

Την σεζόν 2019-20 συνέβη το ίδιο πάλι με ευρωπαϊκό ματς.

  • 11η αγωνιστική: Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-1
  • Champions League: Τότεναμ-Ολυμπιακός 4-2
  • 12η αγωνιστική: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1

Και πάλι ο Ολυμπιακός έχοντας ένα «μεσοβδόμαδα» με την Τότεναμ άφησε συνολικά τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Φέτος, σεζόν 2020-21 συνέβη το ίδιο. Λίγο αργότερα στην σεζόν αλλά και πάλι με ευρωπαϊκό ματς ανάμεσα στις δύο γκέλες του στα ντέρμπι.

  • 22η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0
  • Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν 4-2
  • 23η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Αρης 1-1

O Ολυμπιακός άφησε πέντε βαθμούς στο πρωτάθλημα, έχει το εκτός έδρας ματς με την Αϊντχόφεν και την άλλη Δευτέρα 1η Μαρτίου παίζει μέσα στην έδρα του Βόλου. Μένει να δούμε αν θα συνεχιστεί το αρνητικό σερί του Ολυμπιακού, ο οποίος ωστόσο βρίσκεται στο +12 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και στο +13 από την ΑΕΚ και τον Αρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα