Μπα για μεταγραφικά σενάρια: «Θα σας ενημερώσω εγώ για πιθανή μεταγραφή μου»

Μπα για μεταγραφικά σενάρια: «Θα σας ενημερώσω εγώ για πιθανή μεταγραφή μου»

Gazzetta team
Μπα για μεταγραφικά σενάρια: «Θα σας ενημερώσω εγώ για πιθανή μεταγραφή μου»

bet365

Με μήνυμά του στα social ο Αλγκασίμ Μπα που φέρεται να είναι μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, ανέφερε πως για όλες τις φήμες που υπάρχουν θα ενημερώσει ο ίδιος τους φίλους του.

Ο 18χρονος Αλγκασίμ Μπα από τη Γουινέα φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, με τον συμπατριώτη του Μαντί Καμαρά που είναι παίκτης των «ερυθρολεύκων» να ανεβάζει και σχετικό story στο instagram.

Ο ίδιος ο Μπα ωστόσο δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στα σενάρια και με μήνυμά του στα προσωπικά του social ανέφερε τα εξής: «Για όλες αυτές τις μεταγραφικές φήμες. Μόνο εγώ έχω την απάντηση και θα σας ενημερώσω μέσω των προσωπικών μου social media, με κάθε λεπτομέρεια. Για πιθανή μεταγραφή μου. Σημειώνω ότι αδημονώ να μπορέσω να μοιραστώ μαζί σας (τα νέα), με εσάς που με στηρίζετε από την αρχή και πάνω από όλα να επιστρέψω στον αγωνιστικό χώρο στο καλύτερο δυνατό περιβάλλον για τη βελτίωσή μου, ώστε να πετύχω τους στόχους μου. Αλλη μια φορά σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Και μείνετε συντονισμένοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα