Η 20άδα του Ατρόμητου με την Α.Ε.Λ. χωρίς τον τιμωρημένο Γούτα

Νίκος Μαρούδας
Η 20άδα του Ατρόμητου με την Α.Ε.Λ. χωρίς τον τιμωρημένο Γούτα

bet365

Με την προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς της 23ης αγωνιστικής της Super League Interwetten με αντίπαλο την Α.Ε.Λ. στο Περιστέρι. Έξω ο τιμωρημένος Γούτας και με αδιαθεσία ο Μάτιτς.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρόμητου. Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Θεοδωράκης, Χαρίσης, Ούμπιδες, Ραμπέγιο, Γκάλο, Νάτσος, Νταβιώτης, Μανούσος, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Γιακουμάκης, Αγκάγιεφ, Μουνίθ, Τομάσεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σάλομον, Γκαλβάο, Κωτσόπουλος και Εντομβόνγι.
Οι Γιαννιώτης και Κιβρακίδης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα ενώ ο Μάτιτς απουσίασε από την προπόνηση λόγω αδιαθεσίας και επανέλαβε τεστ μοριακού ελέγχου για COVID-19 παραμένοντας σπίτι. Τιμωρημένος είναι ο Γούτας. Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο. Όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα