Άρης: Ετοιμάζει πλάνο για «Καραϊσκάκη»

Άρης: Ετοιμάζει πλάνο για «Καραϊσκάκη»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Ετοιμάζει πλάνο για «Καραϊσκάκη»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος καταστρώνει το αγωνιστικό σχέδιό του για τον εκτός έδρας αγώνα (21/2) με τον Ολυμπιακό γνωρίζοντας ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπρούνο Γκάμα, ενώ μετρημένες είναι και οι πιθανότητες συμμετοχής του Χαβιέρ Ματίγια.

Ο Ισπανός μέσος δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, με συνέπεια να συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Αυτό σημαίνει ότι δύσκολα θα είναι στο πλάνο του προπονητή του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό και το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ακόμη κι αν ο Χαβιέρ Ματίγια συμπεριληφθεί στην αποστολή, δεν υπολογίζεται για να ξεκινήσει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μετά και την επιστροφή του Λούκας Σάσα στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης, ο Άκης Μάντζιος θα συνθέσει το δίδυμο επιλέγοντας μεταξύ του Βραζιλιάνου μέσου και των Τζέιμς Τζέγκο, Εργκύς Κάτσε.

Λόγω και της κόπωσης παικτών, ο προπονητής του Άρη εκ των πραγμάτων είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα αλλά αυτές δεν θα είναι πολλές. Για παράδειγμα, ο Νικόλας Ιωάννου είναι στον δρόμο της επιστροφής στο αρχικό σχήμα και λογικά θα έχει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας με τους Μπεναλουάν, Ροζ στο κέντρο αυτής. Σκέψεις υπάρχουν και για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν ο οποίος κινήθηκε στα όριά του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό, αν δηλαδή θα είναι στο δεξί άκρο ή θα αντικατασταθεί από τον Εμάνουελ Σάκιτς.

Στην τετράδα της μεσοεπιθετικής γραμμής, εκτός του Φακούντο Μπερτόγλιο στον άξονα και του Ματέο Γκαρσία στη δεξιά πλευρά, ο Μάντζιος θα κληθεί να αποφασίσει για δύο θέσεις μεταξύ των Σάντε Σίλβα, Ντάνιελ Μαντσίνι και Δημήτρη Μάνο. Οι δύο τελευταίοι είναι οι επικρατέστεροι. Σε ότι αφορά τον Κώστα Μήτρογλου, το πλάνο περιλαμβάνει να πάρει λεπτά συμμετοχής, όχι να αρχίσει στο βασικό σχήμα, με την προοπτική να πάρει φανέλα βασικού στον επόμενο αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα