Παναθηναϊκός: Θλάση ο Σανκαρέ!

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Σανκαρέ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Θλάση ο Σανκαρέ!

bet365

Ο Γιουνούς Σανκαρέ έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο και θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 28 Φεβρουαρίου.

Τις υπηρεσίες του Γιουνούς Σανκαρέ θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός και στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό και... βλέπουμε. Ο Σενεγαλέζος μέσος που πραγματοποίησε καταπληκτική εκκίνηση με την πράσινη φανέλα, μετρώντας 2 γκολ και 1 ασίστ σε δύο παιχνίδια, έκανε το απόγευμα της Τετάρτης μαγνητική μετά τις ενοχλήσεις που είχε στον δικέφαλο ως... σουβενίρ από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο 31χρονος μέσος προερχόταν από διακοπή του πρωταθλήματος στην Βουλγαρία, δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του(τελευταίο στις 13 Δεκεμβρίου), φαινόταν πως δεν ήταν έτοιμος να πάρει άμεσα ολόκληρο ενενηντάλεπτο αλλά έμεινε στο χορτάρι της Λεωφόρου μέχρι και το τελευταίο λεπτό του ντέρμπι.

Τελικά υποφέρει από θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στο δικέφαλο. Θα δώσει αγώνα δρόμου να είναι έτοιμος για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στις 28 Φεβρουαρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα