Προς αναβολή το ΑΕΛ - ΑΕΚ: Δύσκολο να γίνει σήμερα και αύριο το ματς! (pics & vid)

Gazzetta team
Προς αναβολή το ΑΕΛ - ΑΕΚ: Δύσκολο να γίνει σήμερα και αύριο το ματς! (pics & vid)

bet365

Προς οριστική αναβολή οδεύει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την ΑΕΛ στο «Αλκαζάρ» λόγω των κακών καιρικών συνθηκών!

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. |21+

Η κακοκαιρία «Μήδεια» έχει χτυπήσει την χώρα μας από το απόγευμα του Σαββάτου (13/02), με αποτέλεσμα να το στρώσει στην πόλη της Λάρισας και ο αγώνας της ΑΕΚ με την ΑΕΛ να μην διεξαχθεί, όπως όλα δείχνουν...

Το πρωί της Κυριακής (14/02) πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη μεταξύ των φορέων του αγώνα και ξεκαθάρισαν πως η διεξαγωγή της αναμέτρησης δεν είναι δυνατή ούτε σήμερα (14/02) αλλά ούτε και την Δευτέρα (15/02).

Οι δύο ομάδες δεν ήταν αρνητικές στην αναβολή του παιχνιδιού, παρ' όλα αυτά δεν είναι αυτές οι οποίες θα πάρουν την οριστική απόφαση. Γι' αυτό και το απόγευμα ο διαιτητής του αγώνα, Ευστάθιος Γκορτσίλας θα δώσει το παρών στο «Αλκαζάρ» και θα αποφασίσει για την τύχη της αναμέτρησης.

Βέβαια, δεν αποκλείεται λόγω των ειδικών συνθηκών που υπάρχουν η απόφαση να ληφθεί και νωρίτερα μέσα από τις διεργασίες που γίνονται αυτή τη στιγμή στη Λίγκα με δεδομένο ότι και η Αστυνομία είπε ότι εντός των επόμενων ωρών, ενδέχεται να κλείσει και η Λαμία και να υπάρξει και πρόβλημα με την επιστροφή της αποστολής της ΑΕΚ στην Αθήνα.

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος του γηπέδου, τόνισε πως η απόπειρα καθαρισμού του αγωνιστικού χώρου από το χιόνι, θα καταστρέψει εντελώς τον χλοοτάπητα και έτσι όπως όλα δείχνουν θα έχουμε την οριστική αναβολή του αγώνα.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα