Τζανετόπουλος: «Περιορίσαμε τον Αστέρα σε μεγάλο βαθμό»

Gazzetta team
Τζανετόπουλος: «Περιορίσαμε τον Αστέρα σε μεγάλο βαθμό»

bet365

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος μίλησε μετά το 0-0 με τον Αστέρα Τρίποιλης τονίζοντας ότι η ομάδα του κράτησε τους Αρκάδες μακριά από το γκολ.

Συγκεκριμένα, σχολίασε ο αμυντικός της Λαμίας στη Nova:

«Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα. Ξέραμε ότι έρχονταν στο ματς με καλή ψυχολογία και έξι σερί νίκες. Προσπαθήσαμε να τους περιορίσουμε και μετά να βρούμε κάποιες επιθέσεις μπροστά. Κρατήσαμε για άλλο ένα παιχνίδι το μηδέν, που είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμάς και συνεχίζουμε. Για τη νίκη ήρθαμε. Ωστόσο όταν δεν μπορείς να πάρεις το παιχνίδι, καλύτερα να μην το χάσεις και ο βαθμός είναι καλό αποτέλεσμα».

Όσο για το που κρίθηκε το παιχνίδι, ο Έλληνας σέντερ μπακ είπε: «Είχε πολλές μονομαχίες το παιχνίδι. Όπως είπα και πριν η αντίπαλη ομάδα έχει ποιότητα και προσπαθήσαμε να την περιορίσουμε τα δυνατά της σημεία. Σε ένα βαθμό το καταφέραμε. Παλέψαμε και εμείς, είχαμε και κάποιες φάσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα