Παναθηναϊκός: Ο Ντρεοσί φέρνει για δοκιμή Κονγκολέζο επιθετικό

Παναθηναϊκός: Ο Ντρεοσί φέρνει για δοκιμή Κονγκολέζο επιθετικό

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο Ντρεοσί φέρνει για δοκιμή Κονγκολέζο επιθετικό

bet365

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται στο Κορωπί για δοκιμή ένας 19χρονος επιθετικός από το Κονγκό, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Πιέρ Ντρεοσί.

Η ατζέντα του Πιέρ Ντρεοσί στην αφρικανική αγορά είναι αρκετά πλούσια, από την θητεία του Γάλλου GM του Παναθηναϊκού σε πρωτοκλασάτες ομάδες του γαλλικού ποδοσφαίρου. Στις αρχές του 2021 τέθηκε στα υπόψιν του Ντρεοσί η περίπτωση ενός 19χρονου επιθετικού από το Κονγκό, ο οποίος ανήκει στην ακαδημία της Ολιμπίκ Ματετέ. Είναι ο ίδιος σύλλογος από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του ο Σίλας Γουάμακιτούνγκα, ο οποίος κάνει... παπάδες στην φετινή Bundesliga με την φανέλα της Στουτγκάρδης.

Ο Ντρεοσί έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που τρέχουν το συγκεκριμένο πρότζεκτ στο Κονγκό και έδωσε αμέσως την συγκατάθεσή του, ώστε να έρθει ο νεαρός φορ στην Αθήνα και να δοκιμαστεί για ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Αν πείσει με την εικόνα του τόσο τον Ντρεοσί όσο και τον Μπόλονι, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο με το Τριφύλλι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα