Γκαρσία: «Μας πρόδωσαν τα ατομικά λάθη»

Γκαρσία: «Μας πρόδωσαν τα ατομικά λάθη»

Gazzetta team
Γκαρσία: «Μας πρόδωσαν τα ατομικά λάθη»

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε από τα ατομικά λάθη και δεν κατάφερε να κερδίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για το που εντοπίζει το πρόβλημα και αν το μεγάλο πρόβλημα είναι η άμυνα: «Η αλήθεια είναι πως χωρίς να κάνουμε καλό πρώτο ημίχρονο, προηγηθήκαμε, χωρίς όμως την ίδια στιγμή να έχουμε απειληθεί κι όλας από τον αντίπαλο. Με το σκορ υπέρ μας θα έπρεπε να κοντρολάρουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι καλύτερα να δείξουμε εμπειρία και ωριμότητα σαν ομάδα, δυστυχώς προδοθήκαμε για άλλη μια φορά από ένα ατομικό λάθος και ήρθε η ισοφάριση με το πέναλτι του Απόλλωνα. Οι αλλαγές μας έδωσαν ενέργεια και το κάτι διαφορετικό, ωστόσο φάνηκε πως μετά το 1-1 υπήρχε μια νευρικότητα στην ομάδα και δυστυχώς δεχτήκαμε άλλο ένα γκολ που θα μπορούσαμε να έχουμε επίσης αποφύγει.

Στο επιθετικό κομμάτι το πιο βασικό είναι να κάνεις ευκαιρίες. Σήμερα κάναμε πολλές. Νομίζω κοντά στις 15 φάσεις. Ο αντίπαλος μας έκανε μόνο 2-3 φάσεις. Όλη η ομάδα θα πρέπει να αμύνεται καλύτερα, δεν είναι μόνο θέμα των αμυντικών ή του τερματοφύλακα. Δυστυχώς γίνονται λάθη που μπορούμε και πρέπει να αποφεύγουμε. Αυτά δημιουργούν ανασφάλεια στην ομάδα όταν συμβαίνουν. Τέτοια λάθη ατομικά όταν γίνονται είναι δύσκολο να μπορέσεις να τα βελτιώσεις μέσα από την προπόνηση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα