Παναθηναϊκός: Στην αποστολή οι νέοι, χτυπούν ενδεκάδα Σανκαρέ, Νγκμπακοτό!

Παναθηναϊκός: Στην αποστολή οι νέοι, χτυπούν ενδεκάδα Σανκαρέ, Νγκμπακοτό!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στην αποστολή οι νέοι, χτυπούν ενδεκάδα Σανκαρέ, Νγκμπακοτό!

bet365

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο το βράδυ του Σαββάτου στο Περιστέρι και ο Λάζλο Μπόλονι συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή τους Σανκαρέ, Νγκμπακοτό, Νιάς, με τους δύο πρώτους στην βασική ενδεκάδα η δοκιμή του Ρουμάνου τεχνικού!

Με τα τρία νέα μεταγραφικά του αποκτήματα θα πάει στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Το Τριφύλλι ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία του και ο Λάζλο Μπόλονι συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή τους Γιουνούς Σανκαρέ, Γενί Νγκμπακοτό και Σεχ Νιάς, ο οποίος είχε μόλις μία προπόνηση με την νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι τιμωρημένοι οι Πούγγουρας, Χουάνκαρ.

Σκέφτεται για ενδεκάδα Σανκαρέ και Νγκμπακοτό!

Στην τελευταία δοκιμή, ο 68χρονος τεχνικός δοκίμασε τους: Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Χατζηθεοδωρίδης, δεξί ο Μολό και Βέλεθ με τον Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Σανκαρέ στην μεσαία γραμμή. Ιωαννίδης και Νγκμπακοτό στα άκρα και στην κορυφή ο Καρλίτος. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Λούκας Βιγιαφάνιες αλλά και ο Φεντερίκο Μακέντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα