Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Νιάς (pics)

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Νιάς (pics)

Νίκος Αθανασίου
Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Νιάς (pics)

bet365

Ο Σεχ Νιάς έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και την Παρασκευή ξεκινά προπονήσεις με το Τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει από την Δευτέρα τον δανεισμό του Σεχ Νιάς από την Λιλ αλλά λόγω κάποιων διαδικαστικών εγγράφων δεν είχε καταφέρει να έρθει στην Αθήνα. Τελικά, ο 21χρονος μέσος έφτασε στην χώρα μας το απόγευμα της Πέμπτης και αύριο, Παρασκευή, αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Τριφυλλιού.

Ο Νιάς ανδρώθηκε στα τμήματα υποδομής της Λιλ, αλλά έχει προλάβει να καταγράψει μόλις δυο συμμετοχές με το ανδρικό τμήμα, παίζοντας ελάχιστα λεπτά σε ένα ματς πρωταθλήματος και 71 λεπτά στο Europa League, τη νύχτα που η ομάδα του απέτυχε να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα