ΠΑΟΚ: Επιστροφή Ελ Καντουρί ενόψει Απόλλωνα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Επιστροφή Ελ Καντουρί ενόψει Απόλλωνα

bet365

Ο Μαροκινός μέσος του ΠΑΟΚ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη (4/2) ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το πρωτάθλημα της Super League Interwetten.

Για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδας ανήκει πια στο παρελθόν. Ο θεσμός του Κυπέλλου μένει στην άκρη για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου που πλέον έχει στραμμένη τον προσοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή (7/2)

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το πρόγραμμα της Πέμπτης (04.02) στη Νέα Μεσημβρία κινήθηκε σε δύο άξονες. Αρχικά οι παίκτες που πήραν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο Αλκαζάρ έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποθεραπεία και αποκατάσταση.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν σε υψηλή ένταση πάνω στο κομμάτι της κυκλοφορίας και της κατοχής της μπάλας, μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις. Εξάσκηση έγινε και στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό και προπονήθηκε με την ομάδα χωρίς πρόβλημα. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή (05.02) θα προπονηθεί στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα