Άρης: Αποστολή 24 παικτών για Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ

Gazzetta team
Άρης: Αποστολή 24 παικτών για Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ

bet365

Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε 24 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της ομάδας καθώς έχει να διαχειριστεί τόσο τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης όσο και αυτόν με την ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα.

Η απόφαση συμμετοχής όλων των παικτών στην αποστολή κρίνεται αναμενόμενη και λογική καθώς οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν αύριο (4/2, 17:15) τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας και στη συνέχεια θα κάνουν στην Αθήνα τη μίνι προετοιμασία ενόψει του αγώνα (7/2, 19:30) με την ΑΕΚ. Ο Άκης Μάντζιος θέλει να έχει στη διάθεσή του κάθε διαθέσιμη επιλογή. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι στην αποστολή οι Ντάνιελ Μαντσίνι, Μπρούνο οι οποίοι δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά ενδέχεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Για τον ίδιο λόγο συμπεριέλαβε τρεις τερματοφύλακες.

Για την ακρίβεια στην αποστολή βρίσκονται οι: Cuesta, Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Matilla, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα