Σιμάνσκι: «Κάναμε όσα μας είπε ο Χιμένεθ και πήραμε μια σημαντική νίκη»

Gazzetta team
Σιμάνσκι: «Κάναμε όσα μας είπε ο Χιμένεθ και πήραμε μια σημαντική νίκη»

bet365

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι στάθηκε στο γεγονός ότι αυτός και οι συμπαίκτες του ακολούθησαν πιστά το πλάνο του Μανόλο Χιμένεθ και έφυγαν με ένα σημαντικό τρίποντο από το Ηράκλειο.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Σιμάνσκι μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ:

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά κάναμε όσα μας είπε ο προπονητής και φεύγουμε από εδώ με μία πολύ σημαντική νίκη».

Για το πλάνο άμυνας στον Μεγιάδο με πρωταγωνιστή τον ίδιον: «Είμαι χαρούμενος γιατί ακολούθησα ότι μου είπε ο προπονητής μου και το αποτέλεσμα μας έφερε τους τρεις βαθμούς με την βοήθεια μου».

Για το πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη: «Είναι πάρα πολύ σημαντική η νίκη. Είμαστε η ΑΕΚ. Δουλεύουμε καθημερινά και προσπαθούμε να κερδίζουμε πάντα. Είμαστε χαρούμενοι για απόψε».

Για τα πολλά χιλιόμετρα που έκανε: «Αύριο θα δούμε πόσο έτρεξα σήμερα. Είναι σημαντικό αλλά κυρίως είμαι ευχαριστημένος για τη νίκη. Έρχομαι από τραυματισμό και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει».

Για το αν έρχεται πιο δυνατός πίσω μετά τον τραυματισμό του: «Δεν ξέρω. Στην ζωή έτσι είναι, κάτι συμβαίνει και σε πάει πίσω. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να ακολουθώ ότι μου λέει το προπονητικό και το ιατρικό επιτελείο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα