Όταν ο Ολυμπιακός ήθελε τον Σανκαρέ (vid)

Gazzetta team
Όταν ο Ολυμπιακός ήθελε τον Σανκαρέ (vid)

bet365

Ο χαφ που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό είχε απασχολήσει μεταγραφικά τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019, μία χρονιά κατά την οποία πήρε τον Βαλμπουενά.
Καλοκαίρι του 2019 και ο Ολυμπιακός τότε τσέκαρε και καλόβλεπε τον Σανκαρέ ως παίκτη της Μπορντό εκείνη περίοδο. Μία Μπορντό που δεν ήθελε να τον αφήσει να φύγει ζητώντας ένα αρκετά μεγάλο αντίτιμο και ενώ στη συνέχεια οι Γιρονδίνοι ήρθαν σε ρήξη με τον παίκτη για να τα βρουν εν τέλει εξωδικαστικά. Μάλιστα το France Football σε ρεπορτάζ του τότε έκανε λόγο για έντονο ενδιαφέρον και του Ολυμπιακού αλλά και της Νότιγχαμ Φόρεστ.
Ο Γιουνούς Σανκαρέ τελικώς θα έμενε ελεύθερος τον Νοέμβριο του 2019 και το 2020 είχε πάει στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Όσο για τον Ολυμπιακό το 2019 είχε προχωρήσει στην απόκτηση παικτών όπως οι Ματιέ Βαλμπουενά, Γιασίν Μπενζιά, Μπρούνο και Λοβέρα.
Με τον 31χρονο διεθνή με τη Σενεγάλη (που έχει και γαλλικό διαβατήριο) και παίζει εξάρι, οκτάρι και δεκάρι είχε ασχοληθεί και ο ΠΑΟΚ. Εκπροσωπείται δε από το ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Γιαν Εμβιλά. Μπορείτε να διαβάσετε ξανά εδώ το story του Σανκαρέ, που θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα