Παναθηναϊκός: Λεπτομέρειες για να υπογράψει ο Σανκαρέ!

Παναθηναϊκός: Λεπτομέρειες για να υπογράψει ο Σανκαρέ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Λεπτομέρειες για να υπογράψει ο Σανκαρέ!

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει αρκετά την υπόθεση του Γιουνούς Σανκαρέ και το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί η μεταγραφή, είναι να «σφραγιστεί» η προφορική συμφωνία αποδέσμευσης με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Στην Αθήνα ο ποδοσφαιριστής, αναμένεται το απόγευμα και ο Νγκμπακοτό.

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Γιουνούς Σανκαρέ στον Παναθηναϊκό, καθώς απομένουν λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η συμφωνία του «τριφυλλιού» με τον Σενεγαλέζο μέσο. Ο 31χρονος διεθνής μέσος βρίσκεται από το Σάββατο στην Αθήνα και έχει συμφωνήσει προφορικά με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για την αποδέσμευσή του. Μόλις «σφραγιστεί» η συμφωνία, ο Σανκαρέ που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Πιερ Ντρεοσί, θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί, πιθανότατα μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Από κει και πέρα, στην χώρα μας αναμένεται το απόγευμα και ο Γένι Νγκαμπαγκοτό. Ο Γκαμπονέζος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από την Γκινγκάμπ, αποτελεί τον εκλεκτό των «πρασίνων» για την ενίσχυση στα εξτρέμ και είναι ακόμη μία υπόθεση που βρίσκεται στην τελική της ευθεία, όπως έχετε διαβάσει από την πρώτη στιγμή στο gazzetta.gr! Όσον αφορά το θέμα με τον Στίβεν Μεντόζα, μέχρι και το πρωί της Κυριακής οι πιθανότητες ανατροπής ήταν ελάχιστες και πλέον δεν υπάρχει άλλος χρόνος για να τον περιμένει ο Παναθηναϊκός να αποφασίσει αλλά και για να βρει συμφωνία με την Αμιάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα