Ατρόμητος: Και ξαφνικά... Γιακουμάκης!

Ατρόμητος: Και ξαφνικά... Γιακουμάκης!

Gazzetta team
Ατρόμητος: Και ξαφνικά... Γιακουμάκης!

bet365

Ο Πέτρος Γιακουμάκης επέστρεψε στην αποστολή του Ατρόμητου μετά από ακριβώς τρεις μήνες, ενώ ήταν γνωστό πως δεν υπολογίζεται από τον Νταμίρ Κάναντι.

Είδηση έβγαλε η αποστολή του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα, ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την 23μελή αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής και σε αυτή βρίσκεται ένα πρόσωπο το οποίο είχαμε... ξεχάσει και βρισκόταν στους «κομμένους».

Ο λόγος, για τον Πέτρο Γιακουμάκη που είχε να εμφανιστεί σε αποστολή του «αστεριού» από τις 31 Οκτωβρίου και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον πρώτο γύρο όπου και είναι η τελευταία συμμετοχή του Έλληνα επιθετικού με τον Ατρόμητο. Την εξέλιξη αυτή κανείς δεν περίμενε, καθώς ο ποδοσφαιριστής εδώ κι αρκετό καιρό βρίσκεται στη λίστα με τους... κομμένους στο Περιστέρι.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, μπορεί να βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι περισσότερο! Προς το παρών, ο Νταμίρ Κάναντι δεν έχει δώσει κάποια εντολή για την ενεργοποίηση και πάλι του 28χρονου φορ, ο οποίος το καλοκαίρι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα