Θύρα 7 για Μαρινάκη: «Το αφήγημα που τελείωσε με πανηγυρική αθώωση»!

Θύρα 7 για Μαρινάκη: «Το αφήγημα που τελείωσε με πανηγυρική αθώωση»!

Gazzetta team
Θύρα 7 για Μαρινάκη: «Το αφήγημα που τελείωσε με πανηγυρική αθώωση»!

bet365

Η Θύρα 7 από την πλευρά στάθηκε στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την απόφαση της αθώωσής του με ποστάρισμα στα social media της.
Μεταξύ άλλων το post της Θύρας 7 αναφέρει τα εξής:
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΟΛΩΝ! Το παραμύθι της εγκληματικής οργάνωσης που έστησαν τελείωσε και δεν είχε happy end. Η εγκληματική οργάνωση που στην πορεία έγινε συμμορία... μετά έγινε επιτροπή δεοντολογίας και λίγο πριν εξαφανιστεί... έγινε αθώωση λόγω παραγραφής.
ΤΕΛΙΚΑ το αφήγημα αυτό. ΤΕΛΕΙΩΣΕ σήμερα με την ΠΛΗΡΗ και ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ απ' όλες τις στημένες κατηγορίες που μηχανεύτηκαν οι ψεύτες και συκοφάντες. Μια υπόθεση αστεία από την αρχή ως το τέλος της.
Είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που σταθήκαμε δίπλα στον ΠΡΟΕΔΡΟ του Ολυμπιακού σε αυτό τον πόλεμο,που βγήκαμε από την πρώτη στιγμή στην πρώτη γραμμή της μάχης και ενημερώσαμε με ονόματα και αποδείξεις για όλη αυτή την ΣΚΕΥΩΡΙΑ τον οργανωμένο κόσμο του Ολυμπιακού αλλά και τους απλούς φιλάθλους! Δικαιωθήκαμε για άλλη μια φορά σαν ΘΥΡΑ 7 όντας διαχρονικά η ασπίδα και το δόρυ, για όσους απαρτίζουν την ερυθρόλευκη οικογένεια και αγωνίζονται νυχθημερόν για την πρόοδο και την ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΗΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα