Άρης: Θλάση α’ βαθμού ο Μαντσίνι

Gazzetta team
Άρης: Θλάση α’ βαθμού ο Μαντσίνι

bet365

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι υπέστη θλάση α’ βαθμού και τέθηκε εκτός μάχης για τους δύο αγώνες με τον Αστέρα Τρίπολης σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.
Ο Ντάνιελ Μαντσίνι υποβλήθηκε σήμερα (28/1) σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε ότι υπέστη θλάση α’ βαθμού. Ο Αργεντίνος θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπειών και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Είναι δεδομένο όμως ότι δεν θα βρεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου στους δύο αγώνες με τον Αστέρα Τρίπολης για το Πρωτάθλημα (30/1) και το Κύπελλο (4/2), ενώ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕ. Ο Μαντσίνι είναι… διπλά άτυχος υπό την έννοια ότι τραυματίστηκε σε μια περίοδο κατά την οποία ήταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα