Άρης: Σκέψεις για αποστολή με Μήτρογλου!

Gazzetta team
Άρης: Σκέψεις για αποστολή με Μήτρογλου!

bet365

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο συμμετοχής του Κώστα Μήτρογλου στην αποστολή του Άρη ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (30/1, 17:15) με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Λίγο τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων τα οποία επιβεβαίωσαν την καλή φυσική κατάσταση του Κώστα Μήτρογλου και πολύ περισσότερο η δημιουργία συνθηκών ουσιαστικής ενσωμάτωσης του παίκτη στην ομάδα, οδηγούν τον Άκη Μάντζιο στην απόφαση επιλογής του 32χρονου επιθετικού στην αποστολή του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Η τελική απόφαση θα παρθεί μετά την αυριανή (29/1) τελευταία προπόνηση της ομάδας όπου φυσικά θα ανακοινωθούν τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, ξεκάθαρα όμως υπάρχει σοβαρή σκέψη για να είναι μέσα σ’ αυτά ο έμπειρος επιθετικός. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνει ντεμπούτο με την «κίτρινη» φανέλα, αλλά πρόθεση του τεχνικού επιτελείου είναι να βοηθήσει για να μπει άμεσα στην ομάδα.

Αντίστοιχη επιθυμία έχει και ο ίδιος ο παίκτης. Το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του Κώστα Μήτρογλου χρονολογείται στις αρχές του περασμένου Μάρτη, του λείπει το συναίσθημα που προηγείται εντός αγώνα και θέλει να μπει άμεσα στο πλάνο της ομάδας, νιώθοντας την ανάγκη επιστροφής στη δράση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα