Βρουσάι: «Αήττητοι μέχρι το τέλος» (vid)

Βρουσάι: «Αήττητοι μέχρι το τέλος» (vid)

Gazzetta team
Βρουσάι: «Αήττητοι μέχρι το τέλος» (vid)

bet365

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού που σκόραρε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έδωσε το... σύνθημα για το υπόλοιπο της σεζόν
Το μετέπειτα τελικό 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού διαμόρφωσε ο Μάριος Βρουσάι στο φινάλε του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο νεαρός μεσοεπιθετικός έδωσε μετά το παιχνίδι το «σύνθημα» για το υπόλοιπο της σεζόν. «Σε αυτά τα ματς πρέπει να δείχνουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά σήμερα αποδείξαμε ποιος το ήθελε περισσότερο και πήραμε τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί», είπε στην αρχή στη NOVA. Και μετά ρωτήθηκε για τη συνέχεια της σεζόν. «Έχουμε μεγάλο προβάδισμα αλλά το αφήνουμε πίσω στο μυαλό μας, συνεχίζουμε να δουλεύουμε, δεν αφήνουμε τον εαυτό μας και θέλουμε να συνεχίσουμε αήττητοι μέχρι το τέλος».
Για την εμφάνισή του σχολίασε πως «όχι μόνο εγώ, όλοι είτε παίζουμε είτε είμαστε στον πάγκο πρέπει να αποδεικνύουμε ότι είμαστε παίκτες ενδεκάδας και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει βάθος στο ρόστερ, γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολλούς αγώνες για να παίξουμε όλοι». Κλείνοντας αναφέρθηκε και στα επερχόμενα ματς με την Αϊντχόβεν και την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων. «Αυτό εξαρτάται από τον προπονητή, αλλά βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε ακόμα ένα μήνα για το ευρωπαϊκό ματς και μέχρι τότε θα δουλέψουμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα