Ατρόμητος: Χωρίς Λάζαρο, Μανούσο αλλά με Εντομβόνγι στο Αγρίνιο

Ατρόμητος: Χωρίς Λάζαρο, Μανούσο αλλά με Εντομβόνγι στο Αγρίνιο

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Χωρίς Λάζαρο, Μανούσο αλλά με Εντομβόνγι στο Αγρίνιο

bet365

Με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημά του στην αποστολή, θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό ο Ατρόμητος την Πέμπτη, με τον Νταμίρ Κάναντι να παίρνει μαζί του τον Εντομβόγνι. Εκτός οι Χριστοδουλόπουλος και Μανούσος.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο Νταμίρ Κάναντι, δεν πήρε μαζί του τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Γιώργο Μανούσο για λόγους τακτικής, ενώ εκτός έμεινε και ο τραυματίας Γιαννιώτης που ακολούθησε μέρος του προγράμματος την Τετάρτη.

Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Εντομβόγνι, ο οποίος αποκτήθηκε την Τρίτη και πιθανότατα θα ντεμπουτάρει την Πέμπτη στο Αγρίνιο. Επίσης στην αποστολή βρίσκεται και ο Χαβιέρ Ούμπιδες, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά για το επόμενο με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής 24 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Θεοδωράκης, Σάλτας, Αγκάγιεφ, Γούτας, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάτιτς, Γκαλβάο, Νάτσος, Γιακουμάκης, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Τριμμάτης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Τομάσεβιτς, Αθανασίου, Οικονομίδης και Εντομβόνγι.

squadlist pane atro

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα