Ο κόσμος αναδεικνύει τον ΜVP του αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΣ (pic)

Ο κόσμος αναδεικνύει τον ΜVP του αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΣ (pic)

Gazzetta team
Ο κόσμος αναδεικνύει τον ΜVP του αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΣ (pic)

bet365

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα μέσω της επίσημης κοινότητας της ομάδας τους στο Viber να ψηφίζουν τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της Ενωσης σε κάθε αγώνα.

Οπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

Μπείτε τώρα στην επίσημη κοινότητα της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber και ψηφίστε εσείς για την ανάδειξη του COSMOTE MVP στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας από το κινητό σας, όπου κι αν βρίσκεστε!

Συνδεθείτε άμεσα στο AEK FC Official Community κάνοντας κλικ σε αυτό το link

https://invite.viber.com/...

Kαι από το 75ο μέχρι το 90ο λεπτό σε κάθε εντός έδρας αγώνα ψηφίστε τον COSMOTE MVP της ομάδας μας στο επίσημο poll του AEK FC Official Community στο Viber

Η αρχή γίνεται από τον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten

H διαδικασία ανάδειξης του MVP της ομάδας σε όλους τους εντός έδρας αγώνες στηρίζεται εδώ και πέντε χρόνια από την COSMOTE!

Aκολουθήστε τώρα την επίσημη κοινότητα της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber και ζήστε σε real time ό,τι συμβαίνει στην ομάδα μας με αποκλειστικό υλικό, διαγωνισμούς, προσφορές και συνεχή ενημέρωση!

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε λογαριασμό στην εφαρμογή του VIBER!

Συνδεθείτε άμεσα και προσκαλέστε και τους φίλους σας!

Μπείτε τώρα στην επίσημη κοινότητα της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber και ψηφίστε εσείς για την ανάδειξη του COSMOTE MVP στους...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα