Novileague με Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και σκόρερ Ελ Αραμπί

Gazzetta team
Novileague με Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και σκόρερ Ελ Αραμπί

bet365

Φτάσαμε στην 6η αγωνιστική της Novileague και σειρά παίρνει το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Φτάσαμε στην 6η αγωνιστική της Novileague. Η μεγάλη μάχη συνεχίζεται και τα φώτα στρέφονται στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Μετά το 0-1 στο Λίβερπουλ-Μπέρνλι, το 4-2 της Γκλάντμπαχ επί της Ντόρτμουντ, το 2-0 στο Παναθηναϊκός-ΟΦΗ ήρθε, το 2-2 στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και το Σαουθάμπτον-Άρσεναλ 1-3, γίνεται ο κακός χαμός στην κορυφή τόσο των σκορ όσο και των σκόρερ. Έχουμε μεγάλη ισοβαθμία στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα της Novileague.

Η 6η αγωνιστική της Novileague έχει το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και ο μαραθώνιος 100 αγωνιστικών συνεχίζεται, στον οποίο ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει εντελώς δωρεάν και φυσικά μπορεί να μπει ακόμα και στο μεγάλο πρωτάθλημα το οποίο δίνει 1.000.000 ευρώ (όποιος βρει 35 σωστά σκορ στα 100 ματς) αλλά και στα πέντε μίνι πρωταθλήματα τα οποία μοιράζουν 20.000 ευρώ (και 2.000 ευρώ).

Ετσι παίζεται η νέα Novileague

Στο παιχνίδι αυτό, θα πάμε με την ισοπαλία (1-1), αφού θεωρούμε πως είναι πολύ δύσκολα οι 2 άμυνες να κρατήσουν το 0. Τώρα στο θέμα του σκόρερ θα επιλέξουμε τον άνθρωπο που βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, τον Ελ Αραμπί που θέλει μισή φάση για να κάνει γκολ.

Όπως παρατηρούμε στον πίνακα που ακολουθεί κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει το απόλυτο (είτε στα σκορ, είτε στους σκόρερ).

Στην βαθμολογία των σκόρερ υπάρχουν πολλά άτομα με 4 σωστές προβλέψεις, ενώ κανείς δεν έχει βρει πάνω από 3 ακριβές σκορ.

Θυμίζουμε πως εκτός από το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ (όποιος βρει 35 σκορ στα 100 ματς της Novileague η οποία θα ολοκληρωθεί στον τελικό του Champions League) υπάρχουν και τα μικρότερα πρωταθλήματα τα οποία μοιράζουν 20.000 ευρώ και 2.000 ευρώ.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα