Μάντζιος: «Στο 1-0 οφείλεις να είσαι προσεκτικός»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Στο 1-0 οφείλεις να είσαι προσεκτικός»

bet365

Ο Άρης πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική νίκη του και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0) και ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στις λεπτές ισορροπίες που υπάρχουν σ’ έναν αγώνα.

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports μετά τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΛ και ρωτήθηκε για το σκορ (1-0) του αγώνα. «Το σημαντικό είναι να κερδίζεις, να χτίζεις ψυχολογία και να είσαι μέσα στον στόχο σου. Ο Άρης είναι μέσα στον στόχο του», απάντησε και συμπλήρωσε. «Θα έλεγα ότι το κάναμε δύσκολο (το παιχνίδι) καθώς θα μπορούσαμε να το είχαμε καθαρίσει στο πρώτο ημίχρονο όπου δημιουργήσαμε ευκαιρίες και είχαμε καλές στιγμές, δίχως να απειληθούμε. Έχουμε να διαχειριστούμε συνεχόμενα παιχνίδια, είναι λογικό να υπάρχει κούραση. Γενικώς, όταν το σκορ είναι 1-0 και όλα είναι ρευστά, οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και δεν απειληθήκαμε».

Σε ερώτηση για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, επανέλαβε ότι… «είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και ήρθε για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Από αύριο θα είναι μαζί μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα