ΑΕΚ: Και τυπικά ελεύθερος ο Παουλίνιο

ΑΕΚ: Και τυπικά ελεύθερος ο Παουλίνιο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Και τυπικά ελεύθερος ο Παουλίνιο

bet365

Παρελθόν και τυπικά αποτελεί ο Πορτογάλος μπακ από την ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του.

Ο Παουλίνιο είχε τεθεί εκτός ομάδας και τις προηγούμενες εβδομάδες βρισκόταν σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για να αποχωρήσει ως ελεύθερος τον Ιανουάριο.

Όπως είχατε διαβάσει αργά το βράδυ της Δευτέρας, οι δύο πλευρές είχαν φτάσει ουσιαστικά σε συμφωνία για το «διαζύγιο», με την ΠΑΕ ΑΕΚ το απόγευμα της Τρίτης να το ανακοινώνει και τυπικά.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Παουλίνιο Μότα και του εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ αποκτήθηκε από την ομάδα μας το καλοκαίρι του 2019 και στο διάστημα της παραμονής του σε αυτήν αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια συνολικά, σε όλες τις διοργανώσεις», ανέφερε η ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων.

Ο Παουλίνιο βρίσκεται σε αναζήτηση πρότασης καθώς δεν έχει φτάσει ακόμα σε συμφωνία με κάποιον σύλλογο. Έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του στην Πορτογαλία, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν βρίσκει κάποια πρόταση που τον ικανοποιεί, ενώ κοιτάζει και την περίπτωση της Τουρκίας, έχοντας προταθεί στην Τράμπζονσπορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα