Εσπευσμένη συνάντηση ΠΑΟΚ, Άρη Ηρακλή, με τον εισαγγελέα, μετά τους πυροβολισμούς

Gazzetta team
Εσπευσμένη συνάντηση ΠΑΟΚ, Άρη Ηρακλή, με τον εισαγγελέα, μετά τους πυροβολισμούς

bet365

Μάκης Γκαγκάτσης, Θεόδωρος Καρυπίδης κι ένας ακόμα εκπρόσωπος από τον Ηρακλή κλήθηκαν εσπευσμένα από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν τελευταία.

Μιλάνο - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Τα περιστατικά βίας το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη έχουμε σημάνει συναγερμό στην πόλη.

Το συμβάν με τους πυροβολισμούς, τελευταία, ήταν το... κερασάκι στην τούρτα καθώς υπήρξαν και τραυματισμοί δύο εμπλεκομένων στα κάτω άκρα , ενώ σημειώθηκαν ζημιές και σε καταστήματα της περιοχής.

Ετσι, προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση και να αποφευχθεί τυχόν νέο περιστατικό, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος κάλεσε τους εκπροσώπους των τριών «μεγάλων» ομάδων της πόλης σε συνάντηση, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 14.00 το μεσημέρι της Τρίτης (26/1).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα