ΑΕΚ: Έτοιμος και ο Νεντελτσιάρου

ΑΕΚ: Έτοιμος και ο Νεντελτσιάρου

Gazzetta team
ΑΕΚ: Έτοιμος και ο Νεντελτσιάρου

bet365

Μετά τις επιστροφές των Τσιγκρίνσκι, Κρίστιτσιτς και Ανσαριφάρντ, ο Χιμένεθ είδε και τον Ρουμάνο στόπερ να επιστρέφει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία στην Τούμπα, οι παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης στα Σπάτα. Ο Χιμένεθ βλέπει τις απουσίες να μειώνονται καθώς μετά τους Τσιγκρίνσκι, Κρίστιτσιτς και Ανσαριφάρντ, είδε και τον Ιονούτς Νεντελτσιάρου να ξεπερνάει τη θλάση που αντιμετώπιζε και να προπονείται κανονικά τη Δευτέρα. Έτσι η μοναδική απουσία για τον Σεβιγιάνο τεχνικό είναι ο Μιτάι, ο οποίος συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα.

Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης (17:15) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Θυμίζουμε πως για το ματς αυτό τιμωρημένος είναι ο Λιβάια, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα