«Συμφωνία ΑΕΚ - Ρούμπιν, σύντομα η ανακοίνωση για Νταντσένκο»

«Συμφωνία ΑΕΚ - Ρούμπιν, σύντομα η ανακοίνωση για Νταντσένκο»

Gazzetta team
«Συμφωνία ΑΕΚ - Ρούμπιν, σύντομα η ανακοίνωση για Νταντσένκο»

bet365

Και στην Ουκρανία επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του gazzetta.gr για τον Όλεγκ Νταντσένκο και την ΑΕΚ, αναφέροντας ότι πλέον απομένουν οι ανακοινώσεις.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Όλεγκ Νταντσένκο στην ΑΕΚ, την οποία αποκάλυψε το gazzetta.gr. Και από την Ουκρανία το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται, με τα media στη χώρα να τονίζουν πως ο Νταντσένκο βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μετακίνησης του στην Ένωση.

Το sport.ua υπογραμμίζει ότι η Ένωση αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει το deal καθώς ΑΕΚ και Ρούμπιν Καζάν συμφώνησαν σε όλα για τη μεταγραφή του Νταντσένκο, κάτι το οποίο ουσιαστικά ήταν γνωστό.

Μάλιστα στο ρεπορτάζ των Ουκρανών τονίζεται και η παρουσία των Τσιγκρίνσκι και Σάκχοφ στην ΑΕΚ και στο γεγονός ότι ο Νταντσένκο θα συναντήσει τους δύο συμπατριώτες του στον ελληνικό σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα