H G-Betting προτείνει: Under με καλές αποδόσεις στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

G-Betting G-Betting
H G-Betting προτείνει: Under με καλές αποδόσεις στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

bet365

Η G-Betting επιστρέφει με το μεγάλο ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη για την 18η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Μετά από ένα κακό Σάββατο, αν και διαβάσαμε σωστά τα ματς, επιστρέφουμε για τα ματς της Κυριακής στην Super League Interwetten. Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν κυρίαρχος βρήκε γκολ νωρίς αλλά έμεινε τελικά το 1-0 και δεν πέρασε το 2-3 γκολ που ήταν και η βασική μας επιλογή για το ματς με την ΑΕΛ.

Στο Παναθηναϊκός-ΟΦΗ πέρασε η βασική μας επιλογή (και τα δύο ημίχρονα under 1.5) και είχαμε πάρει το ρίσκο να προτείνουμε μέχρι και ακριβές σκορ (1-0) αλλά ο Αλεξανδρόπουλος στο 87' θύμισε Ρεδόνδο και Γκούτι μαζί κι έβγαλε το 2-0.

Ξεκινάμε σήμερα με το Ατρόμητος-Ολυμπιακός. Αλλοπρόσαλη ομάδα αυτή του Περιστερίου. Ικανή για το καλύτερο (νίκησε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ αλλά δεν είναι πρώτη εξάδα) αλλά και για το χειρότερο. Ο Ολυμπιακός γνωρίζει πως με νίκη στην έδρα του Ατρομήτου όπως και να 'χει θα ξεφύγει βαθμολογικά μιας και το βράδυ γίνεται το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Νομίζουμε ότι δύσκολα θα ξεφύγει το ματς και έτσι η επιλογή μας θα είναι 2-3 γκολ σε απόδοση 1.95. Οχι κι άσχημα.

Συνεχίζουμε με το ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος. Δυο επιθετικές ομάδες και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο θα επιλέξουμε το over 2.5. Το οποίο μάλιστα το βρίσκουμε και σε απόδοση 2.30.

Για δεύτερο σημείο θα πάμε στο να νικήσει ο ΠΑΣ. Τον «άσο» τον βρίσκουμε σε απόδοση 1.90.

Κλείνουμε με το μεγάλο ματς της αγωνιστικής. ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα. Και επειδή πιστεύουμε πως το ματς δύσκολα θα ξεφύγει ψάξαμε και βρήκαμε μερικά under που μπορούν να μας πληρώσουν.

Το 1Χ (διπλή ευκαιρία) και under 3.5 το βρίσκουμε σε απόδοση 1.53. Οπως επίσης και τα δύο ημίχρονα να είναι under 1.5 σε απόδοση 2.05!

Οι επιλογές μας για τα ματς της Κυριακής

Ατρόμητος-Ολυμπιακός

ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting