Λάτσι: «Παραμένω συγκεντρωμένος, συμπαγείς στην Τούμπα για ένα θετικό αποτέλεσμα»

Λάτσι: «Παραμένω συγκεντρωμένος, συμπαγείς στην Τούμπα για ένα θετικό αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Λάτσι: «Παραμένω συγκεντρωμένος, συμπαγείς στην Τούμπα για ένα θετικό αποτέλεσμα»

bet365

Ο Ζίγκα Λάτσι τόνισε ότι παραμένει προσηλωμένος στη δουλειά του παρά τα θετικά σχόλια από όλον τον Τύπο στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι αν η ΑΕΚ έχει μια συμπαγή εικόνα στην Τούμπα τότε μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Ζίγκα Λάτσι:

Για το πως νιώθει που έχει πάρει τρία παιχνίδια συνεχόμενα: «Ήθελα να παίξω πολύ. Ήρθε η ευκαιρία, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και είμαι χαρούμενος».

Για το ότι μιλούν όλοι με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του: «Με χαροποιεί που υπάρχουν θετικά σχόλια. Προσπαθώ να παραμένω συγκεντρωμένος. Δεν είναι έντονη η παρουσία μου στα social media, αλλά θέλω να παραμείνω συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και να βοηθήσω την ομάδα.

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Θα είναι ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι για μας αλλά είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα σε όλες τις γραμμές. Έχει κάποιους παίκτες μεσοεπιθετικά που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συμπαγείς και απόλυτα συγκεντρωμένοι και αν κάνουμε όλο αυτά νομίζω θα φύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα