ΠΑΟΚ: Φέρνει Καγκάβα! (vids)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Φέρνει Καγκάβα! (vids)

bet365

Σε μια σπουδαία κίνηση προχωράει ο ΠΑΟΚ ο οποίος ετοιμάζεται να φέρει στην Τούμπα τον Ιάπωνα διεθνή, Σίνζι Καγκάβα. Για συμφωνία μέχρι το 2022 κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες

Έτοιμος να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή είναι ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Ιάπωνα μέσο, Σίντζι Καγκάβα, για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο 31χρονος άσος, ο οποίος κουβαλάει μια μεγάλη καριέρα έχοντας αγωνιστεί σε Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε μείνει ελεύθερος από την Σαραγόσα (Β΄ Ισπανίας) τον Οκτώβριο και βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας.

Όλο αυτό το διάστημα ο Καγκάβα έκανε προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της ισπανικής ομάδας για να μείνει σε καλή κατάσταση και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπήρξε και επικοινωνία μεταξύ του ίδιου και του Πάμπλο Γκαρσία για να επιτευχθεί η συμφωνία.

Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και αυτό που απομένει είναι ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από τα ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα