Πάνοπλος ο ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ (pic)

Gazzetta team
Πάνοπλος ο ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ (pic)

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΚ (24/01, 19:30) με τον Πάμπλο Γκαρσία να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στην Τούμπα (24/01, 19:30) ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στη Νέα Μεσημβρία με πρόγραμμα ενεργοποίησης των παικτών με δρομικές ασκήσεις και rondo, ενώ η συνέχεια ήταν αφιερωμένη στην τακτική και τις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του, με τον «κομμένο» Αντόνιο Τσόλακ και τον Αντερσον Εσίτι, ο οποίος βρίσκεται στην Τουρκία για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην Γκεζτέπε, να απουσιάζουν από την λίστα της αποστολής.

Επίσης εκτός έμειναν οι Ρέι, Ταλιχμανίδης, Μιχαηλίδης, Βρακάς, Κωνσταντέλιας, Κούτσιας και Μιχάι.

Οπως αναφέρει η ΠΑΕ:

Το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται κι ο ΠΑΟΚ θέλει να πιστοποιήσει την αγωνιστική του άνοδο σ’ άλλο ένα παιχνίδι υψηλών και ειδικών απαιτήσεων.

Το βράδυ της Κυριακής (24/01, 19:30) η Τούμπα φιλοξενεί άλλο ένα ντέρμπι με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να υποδέχεται την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας το Σάββατο (23.01) πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε με πρόγραμμα ενεργοποίησης των παικτών με δρομικές ασκήσεις και rondo.

Η συνέχεια ήταν αφιερωμένη στην τακτική και τις στατικές φάσεις. Σ’ ένα ντέρμπι, άλλωστε, όλες οι λεπτομέρειες παίζουν το δικό τους ρόλο.

Ο Ενέα Μιχάι είναι ο μόνος παίκτης που δεν είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου του Δικεφάλου για το ντέρμπι με την Ένωση. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ συνεχίζει θεραπεία και μυική ενδυνάμωση σε γυμναστήριο και πισίνα.

Αναλυτικά οι παίκτες που επιλέχθηκαν από το τεχνικό τιμ και βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Περέιρα, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα