Δεληζήσης: «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη»

Δεληζήσης: «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη»

Gazzetta team
Δεληζήσης: «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη»

bet365

Την επιθυμία του να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Άρη, εξέφρασε ο Γιώργος Δεληζήσης.

Ο 33χρονος αμυντικός του Άρη, μιλώντας στα κανάλια της NOVA, αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη (23/01, 17:15), στη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα σερί παιχνίδια και το πόσο βοηθάει τον Άρη η νίκη επί του Αστέρα: «Επιστρέψαμε στις νίκες. Ήταν σημαντικό αυτό. Είχαμε αρνητικά αποτελέσματα, ειδικά στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο όμως. Υπάρχει κούραση, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, είναι το ίδιο για όλες τις ομάδες. Εμείς κοιτάμε τη δική μας, να είμαστε καλά, όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι και να επιστρέψουμε στις νίκες».

Για το αν υπάρχει άγχος μετά τα αρνητικά αποτελέσματα: «Δεν υπάρχει άγχος. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για το πως κύλησε η χρονιά οι δύο ήττες. Υπάρχει ο παράγοντας κούραση, έχουμε καλή ψυχολογία, εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψουμε στις νίκες».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Απόλλων είναι μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο στα εντός από τα εκτός έδρας παιχνίδια, εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να κερδίσουμε τον αγώνα αυτό».

Για το τι πρέπει να έχει ο Άρης για να φύγει με το τρίποντο της νίκης: «Η ομάδα μας είναι δυνατή μεσοεπιθετικά, έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Θα πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε και να είμαστε αποτελεσματικοί».

Για τον μεγάλο ανταγωνισμό στο ρόστερ: «Είναι καλός ο ανταγωνισμός. Οι περισσότεροι παίκτες βοηθάνε τον προπονητή. Η ομάδα μας διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ, από όσο ξέρουμε θα έρθουν κι άλλοι παίκτες και αυτό βοηθάει ακόμα περισσότερο».

Για το θέμα του νέου του συμβολαίου: «Έχουνε γίνει συζητήσεις, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για να ανανεώσω το συμβόλαιο μου. Εγώ είμαι χαρούμενος εδώ, αγαπάω τον Άρη το έχω δείξει και η διοίκηση και ο κόσμος είναι ευχαριστημένοι νομίζω και είναι πιθανό να συνεχίσουμε για δύο ακόμα χρόνια».

Για το αν θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Άρη: «Επιθυμία μου είναι αυτή, να κλείσω εδώ την καριέρα μου. Γερός να είμαι να παίξω πολλά χρόνια ακόμα όμως...».

Για τους στόχους της ομάδας, όπως κυλάει η χρονιά: «Οι στόχοι μας συμπίπτουν με την ομάδα. Θέλουμε πολύ ένα τρόπαιο αυτό του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα επιθυμούμε να πάμε ψηλά και γιατί όχι να μην τερματίσουμε και στην δεύτερη θέση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα