Δύσκολη έξοδος για Άρη, για το 4Χ4 ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Δύσκολη έξοδος για Άρη, για το 4Χ4 ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Άρης έχει πονηρή έξοδο στην Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα, την ώρα που ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει το 4 στα 4 κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ στο τρίτο ματς της 18ης αγωνιστικής της Super League Interwetten στην Τρίπολη ο Αστέρας φιλοξενεί την ΑΕΛ.
Πού θα κάτσει η μπίλια στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να προσθέσει άλλο ένα τρίποντο στην συλλογή του και να διεκδικήσει ως το τέλος τις όποιες πιθανότητες έχει για την είσοδο στα πλέι οφ. Οι Αρκάδες με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή τους ηττήθηκαν με 2-0 στο Κύπελλο από τον Άρη, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχονται από εύκολη νίκη με το ίδιο σκορ κόντρα στον Παναιτωλικό. Στα αγωνιστικά, σημαντικές επιστροφές με τους Μπαράλες, Λουίς Φερνάντεθ και Παπαδόπουλο να μπαίνουν αποστολή. Εκτός ο Πασαλίδης. Η ΑΕΛ ταξίδεψε στην Τρίπολη χωρίς τον Γιάννη Τάτση πια στον πάγκο ο οποίος αποχώρησε μετά την πεντάρα από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Νέος τεχνικός ένας παλιός γνώριμος, ο Τζιανλούκα Φέστα ο οποίος αναλαμβάνει τον δύσκολο ρόλο να σώσει την ομάδα. Μέσα και ο Ακούνια ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα.

Στην Ριζούπολη, ο Άρης θέλει να δώσει τέλος στο μίνι αρνητικπό σερί των τριών αγώνων χωρίς νίκη. Οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν και από τον Παναθηναϊκό εντός έδρας σε ένα ματς πάντως που το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια. Στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Επιστρέφει ο Μπερτόγλιο, έξω ο Ματίγια. Από την πλευρά του ο Απόλλωνας έκανε άλλο ένα βήμα παραμονής με την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΛ. Στο Κύπελλο με πολλές αλλαγές ηττήθηκε από την ΑΕΚ και δύσκολα θα συνεχίσει στην διοργάνωση. Τρεις απουσίες για τον Γιώργο Παράσχο με τους Ιωαννίδη, Σλίβκα και Λισγάρα να είναι εκτός.

Τέλος, στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΟΦΗ με στόχο να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στην μάχη που κάνει για την έξοδο στην Ευρώπη. Οι «πράσινοι» πέτυχαν σπουδαία νίκη μέσα στην Θεσσαλονίκη επί του Άρη και μείωσαν την διαφορά στους πέντε βαθμούς. Κι επίσημα τέλος ο Ζαγαρίτης, άλλο ένα μήνα εκτός ο Κουρμπέλης, τραυματίας και ο Χατζηγιοβάνης, επέστρεψε ο Βιγιφάνιες. Με πολλά προβλήματα ο ΟΦΗ για άλλη μια φορά. Οι Κρητικοί είχαν εμφανίσει συμπτώματα δηλητηρίασης μετά το ματς στο Βόλο, αλλά ευτυχώς για τον Γιώργο Σίμο όσοι είχαν παρουσιάσει συμπτώματα προπονήθηκαν κανονικά. Σπουδαία μεταγραφή με την απόκτηση του Καστάνιος, εκτός έμειναν ο τραυματίας Μεγιάδο, ο τιμωρημένος Βούρος και οι γνωστοί μακροχρόνια απόντες.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (23/1)
15:00 Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ (NS2)
17:15 Απόλλων Σμύρνης- Άρης (NS1)
19:30 Παναθηναϊκός - ΟΦΗ (NS2)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα