Άρης: Χωρίς Ματίγια στην Αθήνα

Gazzetta team
Άρης: Χωρίς Ματίγια στην Αθήνα

bet365

Ο Χαβιέρ Ματίγια δεν είναι στην αποστολή του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα (23/1, 17:00) με τον Απόλλωνα Σμύρνης καθώς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Ισπανός μέσος δεν ήταν σε θέση να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας και φυσικά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζεται και τον Γιοχάν Μπεναλουάν ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Bertoglio, Rose, Mancini, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στις επιλογές του προπονητή του Άρη στο βασικό σχήμα. Ο Άκης Μάντζιος δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην 11αδα σε σχέση με αυτή που χρησιμοποίησε στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αμυντική τετράδα προβλέπεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Ντάνιελ Σούντγκρεν και μένει να φανεί η απόφαση για το αριστερό άκρο όπου τη θέση διεκδικούν οι Σάκιτς, Ιωάννου. Στο κέντρο της άμυνας θα διατηρηθούν οι Ροζ, Δεληζήσης. Εκτός απροόπτου, το ίδιο θα γίνει και στη μεσαία γραμμή με τους Λούκας Σάσα, Τζέιμς Τζέγκο.

Στην επιθετική γραμμή θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Φακούντο Μπερτόγλιο και μένει να φανεί αν θα πάρει φανέλα βασικού ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Δημήτρης Μάνος θα παραμείνει στην κορυφή της επίθεσης. Σε ότι αφορά τον Μπρούνο Γκάμα, ο Άκης Μάντζιος σκέφτεται το ενδεχόμενο να τον ξεκουράσει. Σε αυτή την περίπτωση, θα ξεκινήσει στο παιχνίδι ο Σάντε Σίλβα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα