ΠΑΟΚ: «Ντύσε» τον υπολογιστή σου στα ασπρόμαυρα! (pics & vid)

ΠΑΟΚ: «Ντύσε» τον υπολογιστή σου στα ασπρόμαυρα! (pics & vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Ντύσε» τον υπολογιστή σου στα ασπρόμαυρα! (pics & vid)

bet365

H πρωτοποριακή κίνηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, που σου δίνει τη δυνατότητα, μέσω του «ΠΑΟΚ extension», να… ντύσεις τον υπολογιστή στα χρώματα της αγαπημένης ομάδας σου.

Ο ΠΑΟΚ και τα New Media της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ παίζουν… μπάλα στο διαδίκτυο και προχωρούν σε ακόμα μία πρωτοποριακή κίνηση.

Οι φίλοι της ομάδας, πλέον, έχουν τη δυνατότητα να «ντύσουν» τον υπολογιστή τους στα… ασπρόμαυρα και η περιήγηση στο διαδίκτυο να γίνεται, μέσω του ΠΑΟΚ extension, σ’ ένα απόλυτα άσπρο και μαύρο περιβάλλον!

Με την συγκεκριμένη πρωτοποριακή εφαρμογή έχεις όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video, wallpapers, συγκεντρωμένα στον browser σου.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Το επίσημο extension του ΠΑΟΚ φέρνει τα τελευταία νέα, highlights, wallpapers, καθώς και αποκλειστικό περιεχόμενο στον browser σας!

Επιλέξτε την αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης και τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες. Στηρίξτε τον ΠΑΟΚ και αποκτήστε πρόσβαση στα τελευταία νέα της ομάδας σας σε κάθε νέο tab.

Απολαύστε την αγαπημένη σας ομάδα απευθείας από τον browser σας με αποκλειστικές HD εικόνες υψηλής ευκρίνειας, wallpapers και επίσημα βίντεο.

Εγκαταστήστε το επίσημο ΠΑΟΚ extension σε Windows, Mac και Chrome OS και δώστε στον Google Chrome ή τον Microsoft Edge browser μία ΠΑΟΚ εμφάνιση».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED