Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν και επίσημα

Gazzetta team
Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν και επίσημα

bet365

Η ομάδα της Ηπείρου ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος υπέγραψε για έξι μήνες με οψιόν για ακόμα ένα χρόνο.

Ο Γιούρι Λοντίγκιν είχε φτάσει σε συμφωνία με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και από την Τρίτη βρισκόταν στην πόλη των Ιωαννίνων για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Ο 30χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με οψιόν για ένα χρόνο ακόμα και ανακοινώθηκε από τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση του CAr.gr ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:

H Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ελληνορώσο τερματοφύλακα Yuri Lodygin.

Γεννημένος στις 26 Μαΐου 1990, ο Yuri έχει αγωνιστεί με τις ομάδες της Zenit, του Ολυμπιακού, της Ξάνθης και του Εορδαϊκού, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με την ομάδα της Εθνικής Ελπίδων της χώρας μας και με την ανδρική ομάδα της Εθνικής Ρωσίας. Στην ομάδα μας υπέγραψε συμβόλαιο 6 μηνών με option επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο και θα αγωνιστεί με τη φανέλα νούμερο 13.

Καλώς ήλθες στην οικογένεια του ΠΑΣ Yuri.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα