Ο Ολυμπιακός και στο Κίτσενερ

Ο Ολυμπιακός και στο Κίτσενερ

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός και στο Κίτσενερ

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει διπλή εκπροσώπηση στον Καναδά αφού μετά το Τορόντο η Διεύθυνση Σχολών των Πειραιωτών ανακοινώνει με ικανοποίηση την έναρξη συνεργασίας με τη Σχολή του Κίτσενερ!
Η επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού:
Είναι γεγονός! Ο Θρύλος έχει διπλή εκπροσώπηση στον Καναδά αφού μετά το Τορόντο η Διεύθυνση Σχολών του Ολυμπιακού ανακοινώνει με υπερηφάνεια την έναρξη συνεργασίας με τη Σχολή του Κίτσενερ!
«Το δίκτυο των σχολών μας στο εξωτερικό αναπτύσσεται και δυναμώνει με νέες συνεργασίες. Καλωσορίζουμε ένα ακόμη μέλος από τον Καναδά στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού. Στο Οντάριο πλέον δυναμώνουμε την παρουσία μας με τη δεύτερη σχολή μετά το Τορόντο, το Κίτσενερ προστίθεται στο δίκτυο των σχολών του Θρύλου μας. Ευχόμαστε καλή αρχή και επιτυχίες» αναφέρει το καλωσόρισμα του Διευθυντή Δικτύου Σχολών, κ. Βασίλη Νάνου.
Το Κίτσενερ ανήκει στην επαρχία του Οντάριο με τον ελληνικό πληθυσμό της πόλης να ανέρχεται περίπου στους 4.000 Έλληνες ομογενείς.
Ο κ. Αντώνης Πίκουλας, Διευθυντής της Ακαδημίας τονίζει με τη σειρά του:
«Το Κίτσενερ δυναμώνει ακόμα περισσότερο το ερυθρόλευκο στοιχείο στο βόρειο κομμάτι της Αμερικής και ειδικότερα στον Καναδά. Είναι πολύ σημαντική για τον Ολυμπιακό η λειτουργία όσων περισσότερων σχολών γίνεται στο εξωτερικό, ειδικότερα σε μέρη όπου χτυπά δυνατά η καρδιά των Ελλήνων ομογενών.
Στόχος μας είναι οι ερυθρόλευκες σημαίες να γεμίζουν ολοένα και περισσότερο τον χάρτη των σχολών σε παγκόσμια κλίμακα, επιβεβαιώνοντας κάθε φορά το όραμα της Ακαδημίας και του ηγέτη του συλλόγου κ. Βαγγέλη Μαρινάκη: ο Ολυμπιακός να γιγαντώνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο σε όλα τα επίπεδα, σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.
Κίτσενερ, καλώς ήρθατε στην οικογένεια του Ολυμπιακού!».
Τέλος, ο διευθυντής της σχολής του Κίτσενερ, κ. Μιχάλης Δογαντζής, επισημαίνει:
«Κατά πρώτον θα ήθελα να ευχαριστήσω το δίκτυο σχολών του Ολυμπιακού μας που μας έκανε την τιμή να μας εμπιστευτεί με το όνομά του και τη φήμη του. Ο Ολυμπιακός είναι ένα brand παγκόσμιας απήχησης και με αυτόν τον τρόπο έρχεται ακόμα πιο κοντά σε αυτούς που δεν έχουν την ευκαιρία να είναι δίπλα του. Με τον ερχομό του στο Κίτσενερ, ο Ολυμπιακός ανεβάζει τον πήχη για όλες τις σχολές αλλά και για προπονητές, παίκτες αφού πλέον πρέπει όλοι να κάνουμε βήματα αντάξια της φήμης, της αίγλης και της δυναμικότητας της ομάδας που αγαπάμε και αντιπροσωπεύουμε. Γεγονός που μας κάνει όλους καλύτερους. Ονειρευόμαστε να δούμε τους μικρούς μας αθλητές να παίζουν με τον έφηβο στο στήθος για την πρώτη ομάδα και σας παρακαλούμε να μη μας ξυπνήσετε!».
School staff
Director: Μιχάλης Δογαντζής
Coaches: Μιχάλης Δογαντζής, Άγης Πιτσινιάγας, Imad El Auifi, Imran Volney
Goalkeeper Coach: Mike De Andrade
Address
Core Lifestyle and Recreation Centre
401 New Dundee Rd,
Kitchener
Ontario
N2P-2N7
Contact info
Website: Olympiacoskitchener.com
Facebook: Olympiacos SC Kitchener
Instagram: Olympiacos_SC_Kitchener
Phone: 833 655 2255

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα