Μάντζιος σε παίκτες: «Στο χέρι μας να το γυρίσουμε»

Μάντζιος σε παίκτες: «Στο χέρι μας να το γυρίσουμε»

Gazzetta team
Μάντζιος σε παίκτες: «Στο χέρι μας να το γυρίσουμε»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Άρη πριν την έναρξη της σημερινής (18/1) προπόνησης και στάθηκε στην ανάγκη μιας ουσιαστικής επανεκκίνησης.

Ο Άρης θα προσπαθήσει να βρει τον εαυτό του στα επόμενα παιχνίδια κι αυτό ζήτησε ο Άκης Μάντζιος από τους παίκτες στο περιθώριο της σημερινής (18/1) προπόνησης. Ο προπονητής του Άρη χαρακτήρισε «ορθολογικό» τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας στη δημιουργία φάσεων τονίζοντας ότι «η ομάδα στάθηκε καλά αγωνιστικά και τακτικά, δεν πήρε αυτό που άξιζε αλλά αυτό δεν πρέπει να μας απογοητεύσει». Στην ανάλυση του παιχνιδιού, το τεχνικό επιτελείο του Άρη στάθηκε αρκετά στη φάση του τέρματος του Παναθηναϊκού, όπως επίσης και στον τρόπο διαχείρισης των στημένων φάσεων.

Ο 51χρονος τεχνικός αναφέρθηκε κυρίως στην επόμενη μέρα σημειώνοντας ότι… «δεν αλλάζουμε φιλοσοφία, πρέπει να επιμείνουμε και θα έρθουν τα γκολ. Από εμάς εξαρτάται να γυρίσουμε αυτή την κατάσταση με αρχή τον αγώνα του Κυπέλλου καθώς είναι ένας θεσμός στον οποίον θέλουμε να προχωρήσουμε».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED