ΠΑΕ Άρης: «Σενάρια φαντασίας για τη δημιουργία εντυπώσεων»

ΠΑΕ Άρης: «Σενάρια φαντασίας για τη δημιουργία εντυπώσεων»

Gazzetta team
ΠΑΕ Άρης: «Σενάρια φαντασίας για τη δημιουργία εντυπώσεων»

bet365

Για σενάρια φαντασίας κάνει λόγο η ΠΑΕ Άρης σχετικά με δημοσιεύματα περί ελλιπούς φιλοξενίας των αξιωματούχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και υβριστικά συνθήματα.
Στην ΠΑΕ Άρης τονίζουν μάλιστα ότι λόγω των καιρικών συνθηκών και του ψύχους, παραχώρησαν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μία εκ των σουιτών του «Κλ. Βικελίδης». Στο μεταξύ, προκάλεσαν έντονο εκνευρισμό στους ανθρώπους της ΠΑΕ δημοσιεύματα περί υβριστικών συνθημάτων εις βάρος του ποδοσφαιριστή Εμμανουηλίδη. «Κανείς μα κανείς δεν έβρισε τη μητέρα του Εμμανουηλίδη στο γήπεδο. Αυτά βρίσκονται στη φαντασία όσων τα διαδίδουν για τη δημιουργία εντυπώσεων. Όσο για τη φιλοξενία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ας ρωτήσουν τα στελέχη της καλύτερα που βρέθηκαν στο «Κλ. Βικελίδης»… Καμία ομάδα δεν έχε παράπονα για τη φιλοξενία που της παρέχουμε στο γήπεδό μας», αναφέρουν στην ΠΑΕ Άρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα