ΠΑΕ Άρης: «Σενάρια φαντασίας για τη δημιουργία εντυπώσεων»

ΠΑΕ Άρης: «Σενάρια φαντασίας για τη δημιουργία εντυπώσεων»

Gazzetta team
ΠΑΕ Άρης: «Σενάρια φαντασίας για τη δημιουργία εντυπώσεων»

bet365

Για σενάρια φαντασίας κάνει λόγο η ΠΑΕ Άρης σχετικά με δημοσιεύματα περί ελλιπούς φιλοξενίας των αξιωματούχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και υβριστικά συνθήματα.
Στην ΠΑΕ Άρης τονίζουν μάλιστα ότι λόγω των καιρικών συνθηκών και του ψύχους, παραχώρησαν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μία εκ των σουιτών του «Κλ. Βικελίδης». Στο μεταξύ, προκάλεσαν έντονο εκνευρισμό στους ανθρώπους της ΠΑΕ δημοσιεύματα περί υβριστικών συνθημάτων εις βάρος του ποδοσφαιριστή Εμμανουηλίδη. «Κανείς μα κανείς δεν έβρισε τη μητέρα του Εμμανουηλίδη στο γήπεδο. Αυτά βρίσκονται στη φαντασία όσων τα διαδίδουν για τη δημιουργία εντυπώσεων. Όσο για τη φιλοξενία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ας ρωτήσουν τα στελέχη της καλύτερα που βρέθηκαν στο «Κλ. Βικελίδης»… Καμία ομάδα δεν έχε παράπονα για τη φιλοξενία που της παρέχουμε στο γήπεδό μας», αναφέρουν στην ΠΑΕ Άρης.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED