Μάντζιος: «Μας έλειψε μόνο το γκολ» (vid)

Gazzetta team
Μάντζιος: «Μας έλειψε μόνο το γκολ» (vid)

bet365

Στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος αναφέροντας πως στους «κίτρινους» έλειψε μόνο το γκολ.

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό στην Θεσσαλονίκη ανέφερε τα εξής: «Βρεθήκαμε γρήγορα πίσω στο σκορ από μια στατική φάση. Κάναμε κλασσικές φάσεις και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας έλειψε μόνο το γκολ. Προσπαθήσαμε, κάναμε ορθολογική ανάπτυξη, γυρίσαμε τη μπάλα, είχαμε μεγάλη κατοχή, κάναμε φάσεις. Αλλά δεν είχαμε το γκολ. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, έκαναν πολύ καλή προσπάθεια. Δεν περιμέναμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς ήρθε».

Για το τι φταίει και ο Άρης έχει κάνει ήδη τρεις ήττες στο 2021: «Αν εξαιρέσουμε την ήττα από την ΑΕΚ, που δεν είχαμε καλή απόδοση ή τέλος πάντων την απόδοση που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, σήμερα μας έλειψε το γκολ, ενώ στα Γιάννενα, παρότι σκοράραμε ένα τέρμα και ακυρώθηκε, εκεί δε βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα