H G-Betting προτείνει: Τα 2-3 γκολ το Σάββατο μας αρέσουν

G-Betting G-Betting
H G-Betting προτείνει: Τα 2-3 γκολ το Σάββατο μας αρέσουν

bet365

Η G-Betting επιστρέφει για τα ματς του Σαββάτου στην Super League Interwetten και πιστεύει πως τα σκορ δεν θα ξεφύγουν από τον μέσο όρο του πρωταθλήματος.

Το under στο Αρης-ΑΕΚ πέρασε εύκολα, στο Ατρόμητος-Λαμία στράβωσε στο τέλος με το ματς να μην μας πηγαίνει από το πρωί. Συνεχίζουμε όμως. Η G-Betting έχει 11 νίκες και 5 ήττες και πάμε για τα δύο ματς του Σαββάτου στην Super League Interwetten.

Η αυλαία της 17ης αγωνιστικής ανοίγει στην Τρίπολη. Ο τοπικός Αστέρας υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Ενας Παναιτωλικός ο οποίος έχει γίνει πιο επιθετικός με την έλευση του Τραϊανού Δέλλα και με τον Αστέρα που κουτσά στραβά ένα γκολ θα το βρει.

Και οι δύο ομάδες καίγονται για βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Ο μεν Αστέρας για να διατηρηθεί στην 6άδα ο δε Παναιτωλικός για να διατηρηθεί πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η επιλογή του να σημειωθούν 2-3 γκολ μας καλύπτει μιας και πιστεύουμε ότι δεν θα ξεφύγει το ματς. Και με καλή απόδοση στο 1.90.

Η αγωνιστική μέρα κλείνει στην Λάρισα. Η ΑΕΛ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης. Και σε αυτό το ματς δεν θα αλλάξουμε το σκεπτικό μας. Ναι μεν οι φιλοξενούμενοι όταν παίζουν μακριά από την έδρα τους γίνονται επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε πως το συγκεκριμένο ματς θα έχει περισσότερα από τρία γκολ.

Η ΑΕΛ σκοράρει με το σταγονόμετρο αλλά πιστεύουμε πως στο συγκεκριμένο ματς το 2-3 γκολ θα περάσει. Εδώ η απόδοση ειναι ένα τσικ παραπάνω στο 1.95.

Οι επιλογές μας για τα ματς του Σαββάτου

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting